Info om nytt material till Red Dead Redemption

Nyhet - Multi - fre 27 augusti 2010, kl 15.38

Rockstar har nu släppt ny info om de kommande paketen till Red Dead Redemption, Liars & Cheats Pack och Undead Nightmare Pack.

Det förstnämnda, som kommer att släppas 21 september, kommer att göra det möjligt att spela Poker och Liar's Dice i Free Roam-läget. Det kommer också att finnas hästtävlingar att delta i mellan spelare, samt sju nya Gang Hideouts att tackla. Som om inte det vore nog kommer paketet att innehålla fyra nya jaktområden, ett explosivt jaktgevär, 15 nya spelbara karaktärer, samt det nya spelläget Stronghold där spelare turas om att attackera och försvara ett område. Paketet kommer att kosta 800 Microsoft-poäng på Xbox Live eller runt hundringen på PSN.

Det har också kommit mer information gällande enspelarmaterialet Undead Nightmare som kommer att kretsa kring John Marston när han försöker stoppa en zombie-epidemi i amerikanska västern. Paketet kommer att ha nya vapen, zombiedjur, något Rockstar kallar mytologiska djur, samt nya hemliga områden. Utvecklaren ska också presentera tillägg till flerspelarläget som kommer att följa med i paketet under de kommande veckorna. Undead Nightmare Pack kommer att släppas under hösten.

Ett paket med två nya kläder, Savvy Merchant Outfit och Expert Hunter Outfit, till John Marston kommer att släppas om några veckor, helt gratis.

Ni no Kuni blir nog det spelet jag kommer lägga ner mest tid på i år. 01/21/2013 - 11:11

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.