Nu drar HGC 2017 igång

Nyhet - Multi - ons 18 januari 2017, kl 23.29

Gillar du att titta på e-sport och/eller gillar du Heroes of the Storm? I så fall skall du passa på att bänka dig vid närmsta dator eller liknande apparat nu på fredag 20 januari då den nya ligan HGC (Heroes Global Championship) drar igång. Blizzards nya upplägg för professionellt tävlande i ligaformat med matcher på regelbundna tider varje helg.

Inledningsvis deltar bara Europa (med våra svenska hjältar i regerande världstvåan Fnatic) och Nordamerika, men de kommer så småningom få sällskap av Korea och Kina.

Helgens matcher inleds klockan 18.00 på fredag 20/1 med match mellan Dignitas och Misfits (EU) och följs sedan av ytterligare ett antal europeiska och amerikanska matcher fram till småtimmarna och även under lördag (21/1) och söndag (22/1). För komplett info om tider och deltagande lag, spana in HGCs nya hemsida.

Och för den som mest bryr sig om vårt kära moderland Sverige är det helsvenska laget Fnatic man skall hålla koll på. Alternativt Tricked eSport (tidigare Damascus Boys) och Team Expert (tidigare Two Bees Determined) som vardera har en svensk spelare med i Gnappe respektive BadBenny. Följande hålltider gäller:

Fnatic: Lördag 20.30 , söndag 20.30
Tricked eSports: Lördag 20.30, söndag 18.00
Team Expert: Fredag 20.30, söndag 18.00

ÄLSKAR DRAGON'S DOGMA!!! 07/06/2012 - 22:34

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.