Ny Wiimote med integrerad MotionPlus runt hörnet

Nyhet - Wii - fre 15 oktober 2010, kl 23.48

Nintendo kommer den 5:e november att släppa Wii Remote Plus, det vill säga en vanlig WiiMote Plus med inbyggd Wii MotionPlus. Den kommer att släppas i ett flertal olika kulörer utöver vitt. En Wii Remote Plus kommer även att följa med spelet FlingSmash som släpps den 19:e samma månad. Läs båda pressmeddelandena nedan.

Pressmeddelande
Fritt för publicering
Kungsbacka 101015

Wii Remote Plus den 5 november

Nintendo utannonserade idag att Wii Remote Plus, det vill säga en Wii Remote med inbyggd Wii MotionPlus, kommer att släppas i hela Europa den 5 november.

Wii Remote Plus kommer då att finnas i färgerna vit, svart, rosa och blå. Denna nya handkontroll kommer att ha samma storlek som den vanliga handkontrollen. Det kommer också gå att sätta i tillbehör i Wii Remote Plus precis som i vanliga Wii Remote.

Wii Remote Plus ger en betydligt bättre precision än den vanliga Wii Remote. Alla som redan spelat med tillbehöret Wii MotionPlus i spelet Wii Sports Resort vet hur stor skillnaden blir.

Mer information om Wii Remote Plus kommer att läggas upp på www.nintendo.se

Pressmeddelande
Fritt för publicering
Kungsbacka 101015

Nya Wii Remote Plus följer med FlingSmash

Med spelet FlingSmash, som släpps den 19 november i Sverige, kommer också den nya Wii Remote Plus som ingår när du köper spelet. FlingSmash är ett unikt spel, utvecklat av spelstudion Artoon, som påminner om ett flipperspel som kräver tennis-liknande rörelser.

När den tropiska ön Suthon Island invaderas av den onde Omminus kommer hjälten Zip som räddaren i nöden. Zip är formad som en boll och kan dessutom förvandla sig till olika slags bollar. Han kan krympa, förstora sig och till och med göra sig till en tung stålboll. Allt för att kunna ta sig fram på banor som kryllar av olika slags hinder och fiender. Banorna utspelar sig på sandiga stränder, tropiska trädtoppar, underjordiska grottor med mycket mera.

Med hjälp av Wii Remote Plus, som är en Wii Remote som innehåller MotionPlus-teknologin, kan du kasta iväg Zip med en väldig precision och krossa alla möjliga objekt som ligger i vägen. Spelskärmen rör sig även från höger till vänster hela tiden, så precision lär behövas, speciellt på banor längre fram i spelet. Om du är vänsterhänt kan du ändra så att spelskärmen rör sig från vänster till höger istället.

För att komma vidare till nästa bana i spelet måste du samla ihop minst tre av de fem medaljonger som finns gömda på varje bana. Försök också tjäna ihop så mycket poäng som möjligt på varje bana för att låsa upp saker i spelet. Poäng får du genom att krossa blocken som finns på banorna.

Du och en vän kan också spela tillsammans om du har en extra Wii Remote Plus eller en Wii Remote med tillbehöret Wii MotionPlus. Då kontrollerar din vän Zips polare Pip.

Utöver detta finns det åtta upplåsbara minispel och åtta extra banor att upptäcka. Även dessa kan spelas av två spelare samtidigt.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04
Ollebros bild

nämnde detta för två och en halv vecka sedan 8)
http://www.skillpoint.se/forum/skillpointse/nyhetstips/4817

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.