Nya Syndicate avtäckt

Nyhet - Multi - mån 12 september 2011, kl 09.48

Att det kommer ett nytt Syndicate i regi av svenska Starbreeze har varit en skrämmande dåligt hållen hemlighet, vi rapporterade till exempel redan för ett år sedan att det rörde sig om en förstapersonsskjutare. Nu har det hela dock blivit officiellt.

“Vi är mycket glada över att äntligen kunna visa vad vi jobbat med under de senaste åren”, säger Mikael Nermark, VD, Starbreeze Studios. "Det har varit en fantastisk upplevelse att jobba tillsammans med EA, och en perfekt möjlighet för oss att använda vår expertis inom FPS-, och actiongenrerna för att återuppliva Syndicates välkända action/spion-gameplay”.

“Vårt mål med Syndicate är att ge dagens spelare så väl som fansen av originalspelet en utmanande actionshooter. Jag är helt säker på att de kommer att gilla och känna igen arvet som gjorde det till en klassiker”, konstaterar Jeff Gamon, EA Partners Executive Producer. “Spelseriens fans kommer att känna igen många av vapnen och miljöerna, fast på ett helt nytt sätt. Spelet erbjuder även ett separat och omfattande CoOp-läge för fyra spelare med uppdrag från det kultklassiska originalspelet, vilket adderar ytterligare en dimension till den totala spelupplevelsen”.

Syndicate börjar säljas i Sverige tidigt under 2012 till PlayStation 3, Xbox 360 och PC. Spelet har även fått en officiell hemsida på http://www.syndicate.ea.com även om den i skrivande stund inte ser ut att vara uppe ännu.

Definitionen av glädje är försvinnande plattformar. 10/15/2013 - 16:30

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.