Resident Evil 6 bekräftat

Nyhet - Multi - fre 20 januari 2012, kl 13.36

Det blir en sjätte del i Resident Evil 6-serien och den här gången kommer man att spela som karaktärerna Leon och Chris, vilka alltså möts för första gången i spelseriens historia. Leon S. Kennedy har gått och blivit bundis med USAs president sedan han var med i fyran och ställs inför ett svårt val när denna utsätts för ett attentat från bioterorister. Chris Redfields äventyr börjar i Kina som också ser sig hotat av bioterroristangrepp. Den här gången är det hela världen som står på spel.

Utöver Leon och Chris utlovas en del nya ansikten i spelet med nya livsöden och unika perspektiv på händelseutvecklingen i spelvärlden.

Spelet väntas släppas den 20:e november 2012 till Xbox 360 och PS3.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04
Tobias Jensens bild

Med tanke på allt hela världen verkar stå i brand så är frågan om detta är sista delen av serien?

VodkaCitrons bild

Beror väll på hur man ser det. Kommer fler spel med titeln Resident Evil. Lär komma en 7a, även om det är en helt ny handling från början. Men de har ju tänkt att reboota serien och göra om? Det har ju gått lite ur hand på sistone, är ju mer action än vad det är horror :p

Nate Travellers bild

@Gwellmyn: Måste det? Postapokalyps + zombier = awesomeness? ;)

Tommy Åslins bild

Jag gillar att de ska återvända lite till spelens rötter, om man får tro pressmeddelandet, samtidigt som de blandar in action-delarna från de senare delarna. Gillade verkligen coop-delen i femman, men fick ändå mer bestående intryck av de tidigare spelen.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.