Shadowrun Returns når 1 miljon dollar

Nyhet - Multi - mån 16 april 2012, kl 08.17

Som vi skrev tidigare så har Jordan Weisman köpt tillbaka rättigheterna till Shadowrun, och planerat att släppa ett nytt digitalt spel med hjälp av kickstarters. De bad om 400 000 dollar, vilket de fick ihop på 28 timmar. Nu har de kommit så långt att de har en miljon dollar att leka med.

Därav har de även utlovat en massa finesser som nu kommer bli verklighet. Bland annat kommer spelet inte bara utspela sig i Seattle (vilket är staden rollspelet utgår ifrån) utan en andra stad kommer byggas för att din djärva grupp med Shadowrunners ska få leka av sig. De kommer även lägga ner mer krut på musiken och den inbyggda ban-editorn.

För att locka ännu fler donationer har de lovat ett exklusivt bonusmaterial för de som backar upp projektet, det vill säga om de når 1,5 miljoner. Bonusen kommer vara ett specialdesignat uppdrag som kommer knyta ihop den nya berättelsen med det från det gamla spelen på Super Nintendo och Sega Mega Drive.

Spelet kommer släppas på PC, Mac, surfplattor och mobiler. Det kommer även vid ett senare tillfälle släppas en variant som fungerar via Linux.

Vem har den fetaste nördgrottan? JAG! 10/16/2014 - 19:46

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.