Skillpod 005 - Kriget ur förstaperson

Podradio - Skillpod - mån 18 oktober 2010, kl 09.11

Under denna höst släpps tre stora FPS-spel och vissa har udden riktad mot den andre lite mer än den andre. Anders plockar in chefredaktör Lars Jensen, samt den numera podradio-erfarne Gustav Granlund till panelen för att diskutera vad det är som gör dessa spel så bra, eller så dåliga.

Vi diskuterar även genren FPS som stort, vilka som för utvecklingen av den framåt och vad vi vill se mer av i framtiden. Dessutom kollar vi in lite på vad som händer i veckan, då ett och annat rätt intressant spel lär dyka upp inom kort.

Anders meddelar också att han nu kommer ta lite semester från programmet och nästa vecka är det någon annan vid rodret. I teorin borde det fungera utmärkt, då Skillpoint.se sitter på väldigt mycket podcast-erfarenhet. Hur det går i praktiken hör ni nästa vecka.

Skype var inte vår vän hela vägen genom detta avsnitt och ibland hörs det. Vi ber om ursäkt för den bristande kvalitén men det var inget som vi kunde påverka där och då.

Vi behöver som alltid feedback från er besökare. Det är för er vi gör denna podcast och givetvis vill vi att ni är med och formar den. Nu börjar vi bli lite varma i kläderna och för att inte fastna i redan upptrampade spår får ni gärna skriva in och berätta vad ni tycker om programmet så långt, vad som är bra och dåligt, vad ni saknar och om något segment borde skrotas. Skriv i vår forumtråd eller maila oss på skillpod@skillpoint.se.

Direktlänk för nedladdning.
(Högerklicka och välj "Spara som")
Prenumerera i iTunes
Prenumerera via RSS


shifts bild

"du lyssanr på skillpod.Bättre än lördags godis" HAHAHA :bigsmile: :bigsmile:

Move the Bongoss bild

GT5 försenades pga av Sony, inte Polyphony.

Sony vill att spelet skickas med krav på uppdatering av firmware (för att täppa till den exploit som tillåter piratkopiering på PS3). Under denna period är det fullt ös på BD-fabrikerna pga upprustning inför julhandel så Polyphony missade sitt tryckfönster om de skulle tillämpa det nya kravet från Sony och inkludera uppgraderingen på skivan (den måste ju finnas på skiva om spelet ska kräva uppdateringen). Så Nästa BD-pressfönster innebar en försening till julhandeln för GT5.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.