Destiny

Destiny - The Taken King

Recension - Playstation 4 - fre 8 januari 2016, kl 10.53

Betyg: 4/5
"Ingen gör konsolskjutare som Bungie"

Destiny

Recension - Playstation 4 - sön 5 oktober 2014, kl 15.10

Betyg: 3/5
"En medioker shooter som märkligt nog känns väldigt relevant och bra."

Destiny

Hands-on - Playstation 4 - tors 26 juni 2014, kl 10.00

Jag har länge varit besviken på fps-genren. Och då menar jag alltså jättesuperlänge, ungefär sedan första Half-Life kom ut. Det är sällan det klickar för mig rent spelmekaniskt, än mindre nuförtiden när allt är för realistiskt och det mest går ut på att ducka och skjuta stillastående fiender som ploppar upp som måltavlor på Gröna Lund.

Destiny-beta drar igång i juli

Nyhet - Multi - ons 7 maj 2014, kl 13.57

Bungie heter företaget som just nu ligger bakom ett av spelindustrins absolut dyraste spel någonsin. Vi gamers kommer få en exklusiv inbjudan till betan som drar igång "någon gång i juli", så vi pratar alltså bara om veckor nu.

Under E3 kommer man gå ut med det mer exakta datumet, och de som kommer få tillgång till betan är de som förhandsbokat spelet, där PS3 och PS4 står först på listan.

Ny trailer för Destiny

Nyhet - Multi - tis 6 maj 2014, kl 08.45

Playstation har i samarbete med Bungie släppt en ny trailer för Destiny. Här går utvecklarna igenom vapen, utrustning och annat krigsbyte av intresse. De förklarar också vapensystemet närmare och hur alla spelare ska få känna sig rätt utrustade.

Vi tycker spelet ser fantastiskt ut, gör ni?

Kolla in trailern här nedanför!

Destiny, spelet du får dela

Nyhet - Multi - tis 4 mars 2014, kl 20.56

Halo-skaparna Bungies kommande shooter Destiny är "meant to be shared" enligt utvecklarna själva. Det innebär att det är fritt fram att dela bilder och filmer från den kommande betan, exempelvis via Twitch, utan att studion lägger sig i. Tvärtom uppmanar de fansen att göra det och kommer även lyfta fram spelare som gör något fyndigt med möjligheten.

Betanycklar och ny trailer för Destiny

Nyhet - Multi - mån 21 oktober 2013, kl 09.56

Bungies kommande FPS-mörsare Destiny letar betatestare. För att lägga vantarna på en egen betanyckel kan du förhandsboka spelet via några olika återförsäljare här eller också spana in utvecklarens Facebook-sida här för utlottningar.

Bungie visar upp Destiny

Nyhet - Multi - mån 18 februari 2013, kl 08.32

Före detta Halo-utvecklarna Bungie har gått vidare. Nu har de visat upp sitt nästa projekt, Destiny. Det beskrivs som ett FPS i science fiction-miljö med MMO-inslag och det är precis vad videon nedan vittnar om. Ta en kik!

Destiny avtäcks på söndag

Nyhet - Multi - ons 13 februari 2013, kl 10.15

Bungies nästa stortitel Destiny kommer att avtäckas på söndag via deras social medier, det vill säga facebook, twitter och google+. Spelet sägs vara ett MMO som kommer släppas på Xbox 360, Playstation 3 och PC. Vissa rykten säger att det även kommer släppas på den nya generationens konsoler som är på G. Den 17 februari får vi alltså lite mer smaskig information.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.