Tomb Raider

Intervju med Rhianna Pratchett om Tomb Raider

Intervju - Multi - fre 8 februari 2013, kl 10.14

Med det nystartade Tomb Raider runt hörnet fick vi tillfälle att spendera några minuter tillsammans med spelets manusförfattare, Rhianna Pratchett, om hur man egentligen omdanar en legend.

Spelåret 2013 - Sebastians val

Artikel - Multi - fre 18 januari 2013, kl 11.22

Det är en sanning bland många andra att årets allra bästa spel ofta är de man inte ens har på radarn vid början av året. Med det i bakhuvudet känns 2013 helt otroligt lovande, för med tanke på de titlar vi faktiskt vet är på gång så skall det till något riktigt enormt för att göra dem irrelevanta. Kanske kan året bli starkt nog att på allvar tävla med det legendariska 1998? Titlarna nedan ger åtminstone en föraning om att så kan bli fallet.

Tomb Raider

Hands-on - Xbox 360 - mån 14 januari 2013, kl 09.07

Att Tomb Raider var en av världens viktigaste spelserier är omöjligt att förneka, men trots ett uppsving på senare år kände jag mig tveksam till om Lara Croft någonsin skulle kännas modern och relevant igen.

Tomb Raider får flerspelarläge

Nyhet - Multi - ons 2 januari 2013, kl 14.53

Det har tisslat och tasslats om att nya Tomb Raider skulle få ett flerspelarläge, och många är oroliga över om det kommer gå ut över huvudberättelsen. Nu har Crystal Dynamics bekräftat att det kommer finnas ett läge där flera kan spela mot varandra, dock är det Eidos Montreal som utvecklar den delen vilket rimligtvis borde betyda att Crystal Dynamics kan lägga allt krut på enspelarläget.

Första gameplay-trailern från nya Tomb Raider ser lovande ut

Nyhet - Multi - fre 1 juni 2012, kl 09.35

"Dirty Lara" ser ut att ha plockat lite från Uncharted-serien, och det är ju inte mer än rätt att cirkeln sluts på det sättet. Och det finns ju sämre inspirationskällor att ha.

Första spelbara från Tomb Raider

Nyhet - Multi - mån 6 juni 2011, kl 20.50

Ja ni gott folk, då var det alltså E3 igen. Microsoft har som bekant redan haft sin presskonferens där man bland annat visade spelbart från nya Tomb Raider.

Första trailern av nya Tomb Raider

Nyhet - Multi - fre 3 juni 2011, kl 11.51

Square Enix och Crystal Dynamics har släppt första trailern av nya Tomb Raider och sätter med med hjälp av den ribban riktigt högt.

Nytt Tomb Raider-spel utannonserat

Nyhet - Multi - mån 6 december 2010, kl 23.14

I ett pressmeddelande från Square Enix avslöjades att Crystal Dynamics är på gång med ett nytt Tomb Raider-spel som väl kanske får benämnas Tomb Raider Zero. Det är nämligen Lara Crofts ursprung som kommer att berättas, hur hon blev hjältinnan med dubbelpistolerna och allt det där.

Inget släppdatum eller bilder medföljde pressmeddelandet men det är under utveckling för PS3, Xbox 360 och PC.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.