hårdvara

Tre år med en Samsung Chromebook

Video - Multi - tis 29 mars 2016, kl 16.15

Nu har jag haft en Chromebook som min primära bärballe i tre år. I följande video tar jag mig en titt på den lilla gynnaren och tycker lite blandade saker.

Atari vill börja med hårdvara igen

Nyhet - Multi - mån 19 maj 2014, kl 15.55

Förra året ansökte Atari om konkurs och många kände att en era gick i graven. Sedan dess har de mirakulöst nog kommit på fötter igen och idag är Atari "mycket mer än trötta licenser och t-shirts".

Nintendo lanserar rosa 3DS

Nyhet - Nintendo 3DS - tis 13 september 2011, kl 11.06

Nintendo har avslöjat att de ämnar att släppa en rosafärgad 3DS. Den nya 3DS-versionen kallas "Misty Pink" och kommer att släppas i Japan den 20 oktober. Om maskinen kommer att dyka upp utanför Japan eller ej framgår inte. Bild på enheten kan skådas här nedan.

Skillpoint testar Kinect

Artikel - Xbox 360 - tors 11 november 2010, kl 10.21

Efter att ha testat Sonys Wii-utmanare Playstation Move var jag imponerad av tekniken, men oförstående till behovet. Ungefär samma känsla infinner sig när Microsofts bidrag Kinect anlänt.

Sofia testar Playstation Move

Artikel - Playstation 3 - fre 17 september 2010, kl 10.24

Det är svårt att se på Playstation Move-kontrollen utan att göra direkta associationer till sexleksaker. Spelar ingen roll om du är oskuldsfull nunna eller 25 år och uppväxt i Sex & the City-generationen. Eller jo, lite roll spelar det kanske, men den smala, kurvade staven i kombination med den gummiaktiga, småmjuka bollen ovanpå gör tankarna ofrånkomliga.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.