Release

Sherlock Holmes får datum

Nyhet - Multi - ons 7 maj 2014, kl 23.10

I början av september kan vi äntligen damma av förstoringsglasen och morfinsprutorna igen. Då släpps nämligen till slut det efterlängtade nya Sherlock Holmes-spelet Crimes & Punishments. Utöver att berätta släppdatumet avslöjar utvecklarna också att det kommer till ytterligare en plattform, Xbox One.

Med den goda nyheten följer även tre helt nya screenshots.

58 maj, 2014 - 09:46
58 maj, 2014 - 09:46
58 maj, 2014 - 09:46

Mer kinesiskt banka-banka inom kort

Nyhet - PC - tors 17 april 2014, kl 20.49

Gillar du att slå ihjäl kineser? I så fall har vi goda nyheter för dig. I maj kommer nämligen PC-versionen av Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends att släppas i väst.

Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends innehåller originalversionen av Dynasty Warriors 8, expansionen Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends, samt gratis DLC till bägge.

Xbox One "släpps i Sverige" i september

Nyhet - Xbox One - ons 19 mars 2014, kl 23.15

Nu har Microsoft äntligen gått ut med ett släppdatum, eller i alla fall en släpperiod, för de länder (inklusive Sverige) som inte fick ta del av Xbox One på ursprungsreleasen. Dock kommer det dröja ända tills i september innan konsolen är tillgänglig överallt.

360-ägare får vänta (ännu) längre på Titanfall

Nyhet - Xbox 360 - ons 19 mars 2014, kl 19.44

Titanfall till Xbox 360 har redan blivit försenat en gång och nu får fansen vänta ytterligare två veckor på spelet, meddelar EA idag. Det nya släppdatumet för den europeiska marknaden blir den 11 april.

Azure Striker Gunvolt på väg mot väst

Nyhet - Nintendo 3DS - fre 14 mars 2014, kl 18.27

I förra veckan kunde vi rapportera att Mega Man-skaparen Keiji Inafune och utvecklarna Inti Creates skapat ett nytt spel med namnet Azure Striker Gunvolt, med release i Japan till sommaren. Nu har det även utannonserats att spelet kommer släppas i Amerika vid samma tid.

Ace Attorney 5 endast via digital distribution

Nyhet - Nintendo 3DS - tis 14 maj 2013, kl 08.52

Capcom kommer släppas nästa installation av Ace Attorney på 3DS i Europa till hösten. Exakt datum är inte satt, men det vi fått reda på är att det kommer heta Ace Attorney - Dual Destinies och kommer endast säljas digitalt. Japp, inga fysiska kopior i den lokala spelbutiken helt enkelt.

Datum och trailer för Watch Dogs

Nyhet - Multi - mån 29 april 2013, kl 21.09

Sitter du och gråter över att du fortfarande inte vet när Watch Dogs släpps? Då kan du torka tårarna och snyta dig, för idag meddelade Ubisoft att det släpps den 21 november. För att göra dig ännu gladare så har de även släppt en ny trailer.

Gemini Rue kommer till IOS i april

Nyhet - Multi - tis 26 mars 2013, kl 10.13

Den numera två år gamla PC-versionen av peka-klicka-spelet Gemini Rue kommer släppas på IOS den 11 april. Dave Gilberg, grundaren av Wadjet Eye Games, låter meddela att spelet fått en rejäl genomgång för att fungera så bra som möjligt på pekskärmen. Han öppnar även upp för fler portningar av deras spel om Gemini Rue skulle sälja bra.

Watch Dogs kommer på Wii U och PS4

Nyhet - Multi - tors 21 februari 2013, kl 09.39

Mitt i all glädjeyra över en ny konsol från Playstation 4 så spiller även kärleken över lite på Wii U. Under nattens konferens fick vi reda på att Watch Dogs kommer släppas på Sonys nästa konsol (och nuvarande för den delen också), men nu har Ubisoft även bekräftat att det även kommer på Wii U.

Joe Danger brummar in på Ios

Nyhet - IOS - tors 10 januari 2013, kl 10.03

Motorcykeldåren, Joe Danger, har fått ett eget spel på Ios med undertiteln "Touch". Spelet bygger vidare på samma koncept som tidigare spel som släppts till XBLA och PSN, men ska samtidigt vara en helt ny del i serien. Spelet finns att ladda ner från och med idag och kostar 22 pix.

Om man får lika bra kontroll som i konsolversionerna är en helt annan sak.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.