Spelsläpp

Spelsläpp - november 2013

Artikel - Multi - tors 31 oktober 2013, kl 11.23

November är av gammal hävd årets fetaste spelmånad, och även i år bjuder den på en hel del guldkorn. Redan på tisdag nästa vecka släpps vad som är årets mest efterlängtade spel för många, Call of Duty: Ghosts. Samma dag släpps också Zumba Fitness: World Party, om man är helt annat lagd.

Middle Manager of Justice drogs tillbaka

Nyhet - IOS - tors 6 september 2012, kl 09.17

Vi har tidigare berättat om det kommande Middle Manager of Justice från Double Fine till Ios. Många blev glatt överraskade igår när det plötsligt fanns att ladda ner via Apple-store. Dock var det inte alla som hann få ner spelet innan det drogs tillbaka igen.

Bioshock Infinite släpps i oktober

Nyhet - Multi - tors 1 mars 2012, kl 17.19

2K Games och Irrational Games har idag avslöjat släppdatumet för Bioshock Infinite, vilket blir den 19 oktober för oss européer. Spelet släpps till Xbox 360, Playstation 3 och PC. Det finns även rykten som säger att det kommer till Playstation Vita och Wii U.

Spelsläpp - juni 2011

Artikel - Multi - ons 1 juni 2011, kl 07.28

Även om juni månad framför allt numer är synonym med spelmässan E3 finns det trots allt en del att gotta sig åt beträffande spelreleaserna under denna period år 2011.

Spelsläpp - mars 2011

Artikel - Multi - tis 1 mars 2011, kl 10.28

Även om februari månad sparkade igång spelåret rejält med ett gäng ordentliga stortitlar är mars ännu vassare och bjuder på mängder med intressanta spel, men kanske allra hetast - ny bärbar hårdvara från Nintendo.

Spelsläpp - Oktober 2010

Artikel - Multi - fre 1 oktober 2010, kl 09.20

Spelhösten har börjat ta sig ordentligt, och även om augusti och september bar med sig en hel del riktigt tunga och fina titlar var det ändå ganska spridda skurar med intressanta spelsläpp. Så är inte fallet nu, för i oktober ösregnar det spelsläpp och frågan är om vi inte drunknar om det fortsätter så här följande månader också.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.