Årets vinnare i flashspelsturneringen korad!

Intervju - Multi - ons 29 augusti 2012, kl 12.53

Det stod tidigt klart att OhNoSpyware skulle bli en svår nöt att knäcka i årets flashspelsturnering. Hon radade upp höga poäng, oavsett vilket spel det tävlades i, och så fort någon övertog förstaplatsen dröjde det inte länge innan OhNoSpyware syntes överst på pallen igen. Skillpoint vill gratulera OhNoSpyware för en strålande insats men också tacka alla som deltog och gjorde årets turnering till en kul händelse på sajten. Tack också till GamersGate som hjälpte till med prispotten.

Grattis också till Crimson Thunder och VodkaCitron som knep andra respektive tredjeplatsen i tävlingen efter att Nahoj frikostigt överlåtit pallplaceringarna. Vi hoppas att ni alla återvänder nästa år för nya frustrerande prövningar samt skoj drabbningar. Här följer på traditionellt vis en intervju med årets flashspelsmästare - OhNoSpyware.

Grattis! Du är nu alltså Skillpoints andra flashspelsmästare, hur känns det?

Overkligt är första ordet som dyker upp! Jag är nämligen inte det minsta förtjust i flashspel. Jag kan nog räkna gångerna jag spelat flashspel innan detta på mina tio fingrar. Jag trodde att jag totalsög på sånt här och tänkte nästan inte ens ställa upp. Priserna var dock på tok för lockande och... det gick ju rätt bra. Måste också tacka både Andreas och alla motståndare för en fantastisk turnering.

Ditt facit är ruggigt imponerande med idel segrar i alla deltävlingar utom en, är du dopad på nåt sätt?

Räknas musikdoping? Jag upptäckte under Escape-spelandet att jag gjorde ALLA mina förbättringar medan jag lyssnade på en specifik låt. Denna låt är Bon Jovi - Last Man Standing. Jag fortsatte göra samma sak i Titan Lunch Retaliation. I GIRP hade jag en playlist med fyra stycken låtar på tre minuter var och satte som mål att komma till toppen innan de låtarna var slut. När jag insåg att den fjärde låten precis började spelas när jag var nån ring från toppen visste jag att det gått bra.

Det hade varit hur kul som helst att vinna alla fem deltävlingar, men eftersom jag spelade för att vinna förstapriset och inte för att jag älskar flashspel dalade förstås motivationen när det blev klart att jag skulle vinna oavsett.

Vilket var favoriten respektive hatobjektet av spelen i tävlingen?

Jag hatade Escape i början och älskade de första omgångarna i Titan Lunch, men efter två veckor med respektive spel var det totalt omvänt. Escape gick från att vara frustrerande och ge mig huvudvärk till ett spel jag satt och ströspelade ett par veckor efter att den deltävlingen var avslutad. Titan Lunch gick åt helt andra hållet! När man väl uppgraderat allt och kommit långa distanser upptäcktes det hur buggigt och orättvist det var. Usch!

Kan du dela med dig av några tips till de deltagare som tänker ställa upp nästa år?

Jag vann för att jag var motiverad, envis och för att jag hade en oändlig mängd tur. Det handlade mycket om att spela när jag kände mig som mest peppad, och låta bli när motivationen inte riktigt var på topp. Man måste hitta det som driver en och fokusera på det. Oj, vilken klyschfest detta blev!

Grattis till vinsten återigen, kommer vi få se dig nästa år igen?

Tack! Om priserna är lika lockande som i år kan vi nog räkna med att få se denna tjurskalle i tävlingen då med! Nu vet jag ju att jag inte suger.

Allt om årets flashspelsturnering finner du här.

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.