Julkalender 2015 - Lucka 2: De sämsta kalendrarna

Artikel - Multi - ons 2 december 2015, kl 09.00

Det går inte att göra alla nöjda. Detta är aldrig så tydligt som när julkalendern drar igång. Det som är uselt för någon är fantastiskt för någon annan, men det finns undantag. Det finns kalendrar som är så bottenlöst vedervärdiga att ingen vid sina sinnes fulla bruk kan uppskatta dem. Vilka då? Jo, här följer en topp tre över usla julkalendrar genom åren. Mycket nöje!

3. Allrams Höjdarpaket

En tråkig docka vid namn Allram Est och hans sidekick Tjet presenterar luckor ("höjdarpaket") i form av små avsnitt från Höjdarna - en TV-serie om dockor som bor på ett tak. Kul va?

2. Dieselråttor och sjömansmöss

Ofelia och Philémon ska resa från Amerika till Sverige för att fira jul med sin mormor. De knatar runt på ett fartyg när de helt plötsligt blir krympta och tillfångatagna av ett gäng råttor. Sedan handlar resten av kalendern om hur de försöker bli stora igen.

1. Piratskattens hemlighet

Två lillgamla ungar åker på semester i Kroatien, för att "fira julen i solen". Det vill säga alla barns mardröm. De spenderar sin tid på den fiktiva Orkidékusten och jagar en skatt eller nåt som tydligen var viktigt för... nån. Alltså det här var den absolut sämsta kalendern någonsin. Välförtjänt förstaplats på denna skammens topplista!

Fruktstund! 01/02/2014 - 16:00

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.