Julkalender 2015 - Lucka 22: Världens sorgligaste granar

Artikel - Multi - tis 22 december 2015, kl 09.08

Granen. Oavsett om den är i plast eller på riktigt så är granen kanske det vanligast förekommande julpyntet efter adventsljusstaken. Ibland lyckas vi få hem en riktig praktpjäs till gran, ibland vet vi inte riktigt om vi ska skratta eller gråta åt rishögen vi blivit lurade att köpa. Oavsett vilket så har jag svårt att tänka mig att någon av våra läsare lyckas med bedriften att i år äga en sorgligare gran än de jag tänker lista här nedan.

Den vindpinade granen

"Strunt samma att granen mer ser ut som en ostbåge än en julgran, på med en miljard smålampor och knöla in lite julklappar undertill så har vi julafton säkrad!"

Buskgranen

"Vadå träd? Går det inte lika bra med en buske? Men... Alltså jag har ju redan huggt den här busken va, så det får gå lika bra med den."

Studentgranen

"Jag tycker vi kan ta en svart gran i år med blåa lampor, så blir det lite som datorchassit! Oj, vad liten den är... Ställ den på en pall eller nåt. Var är mina cigg?"

Hotellgranen

"Vi hinner inte hem till jul barn, så vi får fira jul här på hotellet. Joodå, klart vi ska ha gran! Här är en. Pynt får vi klara oss utan. Eller vänta, här är en pepsiflaska, jag ska nog kunna pyssla till något med hjälp av den!"

Fuck it-granen

"Bah!"

Fruktstund! 01/02/2014 - 16:00
d0PEfiSh82s bild

Hahahaha den sista bilden! Så obeskrivligt vackert. Ska köra på den i år. :)

Starfighter Johanssons bild

Eller hur? Jag skrattade gott när jag samlade bidrag till denna luckan. Jag klippte bort några som egentligen borde fått vara med så lita på att temat återkommer nästa år med ännu fler pinsamheter! :)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.