Spelsläpp - mars 2011

Artikel - Multi - tis 1 mars 2011, kl 10.28

Även om februari månad sparkade igång spelåret rejält med ett gäng ordentliga stortitlar är mars ännu vassare och bjuder på mängder med intressanta spel, men kanske allra hetast - ny bärbar hårdvara från Nintendo.

Men vi börjar med att slå ett slag för veckans Xbox Live Arcade-släpp som stavas Beyond Good & Evil HD. Vi vet redan att Michel Ancels hyllade äventyr kommer att leverera, förhoppningsvis säljer det bra den här gången också. Men det finns mer att gotta sig åt på 360:s nedladdningstjänst den här månaden när Torchlight tar klivet från PC till konsol, och på tal om fantasyäventyr dyker dessutom Biowares uppföljare Dragon Age II upp tidigt denna månad.

Dragon Age II är ett av många stora spelsläpp i mars.
Är man mer av en fightingälskare bör förmodligen Fight Night Champion bli att räkna med och är man mer av den fredliga typen kommer det gulliga DS-äventyret Okamiden säkerligen bjuda på mycket mys. Men vi stoppar inte där utan ser dessutom fram emot releaser som grafikmonstret Crysis 2, taktiska Total War: Shogun 2, episka Homefront, samlarmaniska Pokemon White och Black Version samt racingupplevelser som Shift 2: Unleashed och Motorstorm: Apocalypse.

Den sportiga typen kan också ha förhoppningar på Top Spin 4 medan Yakuza 4 äntligen hittar till våra breddgrader och Move-ägare kan bekanta sig med Heroes on the Move.

Sist men långt ifrån minst släpps Nintendo 3DS med ett gäng robusta titlar som Pilotwings Resort, Nintendogs + Cats, Super Street Fighter IV: 3D Edition och Super Monkey Ball 3D för att nämna några.

Och detta mina vänner är inte ens allt som mars har att erbjuda i spelväg. Vad ser ni fram emot mest?

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59
Kletets bild

Det enda jag skulle kunna spela av de nämnda är Dragon Age II, och det är jag verkligen inte intresserad av. :tired:

Wh1spYs bild

3DS är intressant men spelen som släpps till den gör att man kan vänta, länge.. Shift 2 kommer jag införskaffa mig, pokemon var ju ett par år sedan man spelade, någon ide att ta upp serien? (Pokemon Yellow vad det senaste spelet jag spelade.)

Make.Senses bild

Får nog ta och boka Homefront här någon dag, verkar ganska intressant på ett sätt.
Sen hade jag förväntat mig Brink här i Mars, men det datumet sköt Bethesda tydligen upp till 20:e Maj i Januari fick jag veta idag.

Jaja..

Sen släpps ju Assassins Creed: Brotherhood till PC den 18:e Mars (äntligen).

Vargavakas bild

Okamiden kommer jag säkerligen att införskaffa vid något tillfälle men det känns inte som någon brådska, jag har nog på min stapel för stunden.

Resten av titlarna känns ganska ljumma för mig. Dragon Age 2 kan jag potentiellt se som ett intressant spel men jag har inte spelat ettan och är lite tveksam hur det flyter på min dator. Och i ärlighetens namn känns inte premissen med traditionell high-fantasy helt upphetsande efter Planescape Torment...

VodkaCitrons bild

3DS kommer jag vänta med, även om den är otroligt intressant, känns inte som jag har någon vettig användning för den, speciellt när den är så dyr nu med så få spel. Mer händig till sommaren/hösten.

Samma gäller nog Pokemon tyvärr, nu när man aldrig går ut i kylan, så spelar jag hellre konsol i sängen än bärbart.

Dragon Age II ska jag ha, när det blir kraftig rea eller pricedrop. Antagligen till vintern.

Som sagt, hatar 2011. Skulle jag lägga ut pengar på allt jag verkligen vill ha i år, så skulle det bli siffror upp emot 20.000 - 30.000:-

Josef Diktatorns bild

Torchlight, Beyond Good & Evil HD och framförallt Dragon Age 2 är mest intressant, även fast Crysis till konsoll lockar och ja jag har spelat Beyond back in da days! 8)

Aftonstjaernas bild

De PC-exklusiva spelen exkluderas vilket börjar bli mer och mer en trend tycker jag, så här kommer de tre största exklusiva PC-spelen som släpps i mars:

RIFT
DoW2 - Retribution
Darkspore

TTVs bild

Om Dragon Age hade varit en ärlig uppföljare till Dragon age Origins så hade jag nog kissat ner mig av hype. Nu, inte så mycket. Ett köp lär det dock bli.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.